SINUCIDERE la Curtea Supremă. Un deținut s-a spânzurat în arrest

241
SINUCIDERE la Curtea Supremă. Un deținut s-a spânzurat în arrest - news15big24809600-1337170251.jpg
Un bărbat cercetat pentru pedofilie s-a spânzurat în arestul Curții Supreme. Deținutul avea 43 de ani, informează România TV.

Deținutul se afla în beciul sediului Curții Supreme și din primele informații se pare că s-a spânzurat cu un șiret de clanța ușii. La fața locului a sosit o ambulanță, iar medicii au intrat în fugă în sediu, în speranța că vor încerca să-l resusciteze.

Alis Grasu, manager la Serviciul de Ambulanță București a declarat, la România TV, că medicii de pe Salvare au încercat manevre de resuscitare, însă fără rezultat: "A fost găsit un bărbat spânzurat, s-au efectuat manevre de resuscitare la care însă nu a răspuns, iar în urmă cu câteva minute s-a confirmat decesul".

Potrivit Mediafax, bărbatul era un deținut de la Penitenciarul București Rahova, el venind însoțit la ICCJ. Mai mult, potrivit regulamentului, polițiștii de penitenciar nu au voie să-i scape din ochi pe arestați.

Tânărul era cercetat pentru pedofilie și urma să fie audiat de judecători, însă nu a mai apucat să se prezinte în fața acestora. El era acuzat că ar fi violat o fetiță de 9 ani care îi era vecină.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.701 secunde