Cum scapi de poliție când ai droguri în mașină?

361
Cum scapi de poliție când  ai droguri în mașină? - canabismasinipolitie-1383761416.jpg

Articole de la același autor

Un constănțean de 24 de ani s-a jucat de-a "prinselea" pe șoselele din municipiu, marți, cu polițiștii de frontieră și cu un procuror DIICOT. Nu neapărat setea de adrenalină l-a determinat pe acesta să apese tare pe pedala de accelerație, ci teama de pușcărie. Știa că are în mașină ceva "marfă" care o să-i aducă numai probleme.

Polițiștii de frontieră constănțeni, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT - Serviciul Teritorial Constanța, au desfășurat marți o acțiune de prevenire și combatere a traficului cu sub-stanțe interzise. Aveau informații sigure că un tânăr deține canabis, așadar au trecut la treabă. L-au depistat pe constănțeanul de doar 24 de ani în trafic, la volanul unui autoturism marca Ford Focus. Oamenii legii au vrut să-l tragă pe dreapta, însă tânărul era decis să nu se lase chiar așa de ușor. A demarat în trombă pe străzile din municipiul Constanța, în speranța că se poate face nevăzut. Nu a avut însă prea mult noroc, și asta pentru că la scurt timp a fost blocat în trafic.

Aproape 100 de grame de canabis

În urma controlului amănunțit al autoturismului a fost descoperită ascunsă, sub scaunul șoferului, o pungă din plastic care conținea o substanță vegetală de culoare verde, cu miros specific de canabis.

Expertiza realizată în laboratorul BCCO Constanța a arătat faptul că tânărul în cauză deținea 91,4 grame de canabinoizi sintetici (substanță derivată din canabis cu efect psihoactiv).

Arestat pentru 20 de zile

Autoturismul în care a fost descoperit canabisul, evaluat la aproximativ 3.000 de euro, a fost ridicat și dus la sediul Gărzii de Coastă, iar tânărul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de "efectuarea de operațiuni de către o persoană cu produse știind că acestea sunt susceptibile a avea efecte psihoactive fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii", faptă prevăzută și sancționată de lege.

Constănțeanul a primit inițial ordonanță de reținere pentru 24 ore, dar ulterior a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 20 de zile. Acum se află în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Noiembrie 2013
Stire din Eveniment : Droguri pentru liceenii din Constanța
Joi, 26 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Afaceriști anchetați de Poliție
Pagina a fost generata in 0.8071 secunde