Cum se circulă pe drumurile naţionale, în această dimineaţă

182
Cum se circulă pe drumurile naţionale, în această dimineaţă - coloanavaleaoltului2-1672730275.jpg
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt sesizate evenimente rutiere sau condiții meteorologice care să impună restricții de circulație pe autostrăzi sau drumurile naționale.


Sunt semnalate condiții de ceață, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, pe alocuri sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele: Alba, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Cluj, Covasna, Galați, Giurgiu, Harghita, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Sălaj, Sibiu, Teleorman, Vaslui și Vrancea.


Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, traficul se desfășoară pe un carosabil uscat, pe alocuri umed, vizibilitatea fiind în general bună, doar izolat scade sub 200 metri, iar valorile de trafic sunt reduse la această oră.


"În condiții de vizibilitate redusă, recomandăm șoferilor să folosească adecvat sistemele de iluminare și dezaburire, inclusiv luminile de ceață, să reducă viteza în mers, mărind distanța de siguranță dintre vehicule, să nu efectueze manevre riscante și să circule pe tot traseul cu atenție sporită. ", transmit reprezentanţii Centrului Infotrafic.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5167 secunde