Cum și-a ucis rudele criminalul din Viile Noi

969
1
Cum și-a ucis rudele criminalul din Viile Noi - cumsiaucis-1406310358.jpg

Articole de la același autor

Anchetatorii continuă cercetările în cazul triplei crime care a îngrozit o țară întreagă. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au pus în mișcare acțiunea penală față de Ștefan Alexandru Stoica, tânărul în vârstă de 21 de ani care și-a măcelărit bunica, mătușa și vărul. Acesta a fost reținut pe bază de ordonanță și urmează a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În urma analizării probelor și în urma necropsiei, oamenii legii au descoperit faptul că Gherghina Pârvuleț, de 81 de ani, bunica tânărului și Paraschiva Martoiu, fiica acesteia, în vârstă de 58 de ani, au fost omorâte cu mai multe lovituri de cuțit direct în inimă, care au cauzat decesul celor două. De asemenea, anchetatorii spun că vărul asasinului, Cristian Marius Martoiu, de 19 ani a fost lovit cu ciocanul, după care a fost înjunghiat cu un cuțit.

"Inculpatul i-a aplicat victimei P.G., bunica sa în vârstă de 81 de ani, mai multe lovituri de cuțit în zona toraco-cardiacă, producându-i acesteia leziuni traumatice cu afectarea organelor interne vitale (cord) care au condus la decesul victimei. În aceeași împrejurare, inculpatul i-a aplicat victimei M.P. mai multe lovituri de cuțit în zona toraco-pericardo-cardiacă, producându-i acestuia leziuni traumatice cu afectarea organelor interne vitale (cord) care au condus la decesul acestuia.

Tot în același fel a agresat-o pe victima M.C. cu un corp tăietor - înțepător, posibil cuțit, cu un corp dur cu o suprafață mai mică de 4cmp, prin comprimare cu un corp alungit, dur-semidur, cu suprafață neregulată, producându-i multiple leziuni traumatice cranio-cerebrale, aceste leziuni având legătură de cauzalitate directă, necondiționată cu decesul victimei", spun anchetatorii.

După ce a comis crimele, Ștefan Alexandru Stoica a furat o sumă de bani din casa bunicii sale, dar și autoturismul Dacia care aparținea vărului lui. 

Comentează știrea

Poetul
26 iulie 2014
Crima tripla

Ca sa vezi ce tragedii se produc in orasul patronat de Radu Mazare si educat de IPS Teodosie! Imi pun intrebarea daca seful sectiei 5 politie mai e in functie sau daca isi da cineva demisia din politie. Cum e posibil ca aceste drame sa se produca sub ochii nostri? Si nimeni sa nu raspunda decat criminalul. Parintii,familia,scoala,biserica,societatea in general,ce rol au?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6432 secunde