Crimă în București. Patron de club, ucis de asociat

271
Crimă în București. Patron de club, ucis de asociat - crima-1404487525.jpg

Articole recomandate

Descoperire șocantă într-o clădire din centrul vechi al Capitalei! Polițiștii au găsit fragmente dintr-un schelet uman ascunse în pardoseala unui club care a ars săptămâna trecută.
Patronul unui restaurant din Centrul Vechi al Capitalei a fost ridicat, vineri, după ce, la jumătatea lunii iunie, l-ar fi omorât pe managerul localului și ar fi dat apoi foc unui apartament situat deasupra restaurantului, pentru a crea impresia că victima a murit în incendiu, susțin surse din Poliție potrivit Mediafax.

Potrivit surselor citate, în cursul zilei de joi, într-un apartament situat deasupra unui restaurant de pe strada Gabroveni, care a ars în noaptea de 17 spre 18 iunie, a fost găsit cadavrul unui bărbat, înfășurat într-un material textil.

În urma verificărilor, anchetatorii au constatat că victima nu a murit în incendiu, ci este victima unei crime.

Polițiștii Serviciului Omoruri au stabilit că este vorba despre managerul restaurantului, care dispăruse încă din data 13 iunie.

Conform anchetatorilor, principalul suspect este chiar patronul localului, care l-ar fi ucis pe manager ca urmare a unui conflict izbucnit pe marginea unor neînțelegeri legate de bani.

După ce ar fi comis omorul, patronul ar fi dat singur foc locuinței, iar când pompierii au stins focul, acesta a ars cadavrul în altă parte, după care l-ar fi adus în apartament pentru a crea impresia că acesta a decedat în incendiu.

Incendiul a izbucnit în noaptea de 17 spre 18 iunie, iar pompierii au intervenit atunci cu zece autospeciale de stingere.

Aproximativ 50 de metri pătrați din clădire au fost afectați în urma incendiului, iar un pompier a fost rănit de o bucată de tencuială care s-a desprins din acoperiș.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5212 secunde