Cine a fost Jack Spintecătorul

307
Cine a fost Jack Spintecătorul - jackspintecatorul-1402675912.jpg

Articole recomandate

Identitatea celui mai faimos ucigaș în serie britanic, autorul unor crime oribile săvârșite în 1888, cărora le-au căzut victime cinci femei, este o enigmă care i-a preocupat pe criminaliști timp de peste un secol. Acum, un expert canadian consideră că a luminat parțial misterul, folosind un algoritm de computer cu ajutorul căruia a reconstituit deplasările ucigașului și zona în care trăia. Cu toate acestea, Jack Spintecătorul va rămâne, foarte probabil, un ucigaș neidentificat, spune expertul, potrivit descopera.ro.

De altfel, expertul canadian respinge ideea că ucigașul rămas în istorie sub numele de Jack Spintecătorul ar fi fost un aristocrat. După părerea lui, criminalul era aproape sigur un om de condiție proastă; profilul lui psihologic sugerează că trăia într-o mahala, era sărac și avea o slujbă mizeră.

Însă, a mai spus dr. Rossmo, e foarte posibil ca adevărata identitate a lui Jack Spintecătorul să nu poată fi aflată vreodată; singura șansă ar fi să descopere, răscolind arhivele poliției britanice, vreo probă din care să se poată obține o mostră de ADN și apoi să fie găsită o rudă în viață a ucigașului, astfel încât să poată fi făcută o analiză genetică comparativă. Șansele sunt foarte mici, spune expertul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.593 secunde