INCREDIBIL / Criminaliștii au rămas șocați: "cadavrul" a început să se miște și să vorbească

3874
1
INCREDIBIL / Criminaliștii au rămas șocați:

Articole de la același autor

În cursul zilei de ieri, polițiștii din Medgidia au fost sesizați de locatarii unui bloc, că vecina lor, cunoscută ca fiind consumatoare de băuturi alcoolice, nu a mai fost văzută de câteva zile. 


La fața locului s-a deplasat un echipaj de Poliție și împreună cu adiministratorul blocului au pătruns în apartamentul cu pricina. Femeia a fost găsită în dormitor, întinsă pe jos, toate indiciile ducând către un deces, motiv pentru care la fața locului a fost trimisă o echipă de criminaliști, fiind considerată o moarte suspectă. 


"La început s-a constatat că nu are puls, motiv pentru care la fața locului a fost chemată doar Poliția. S-a considerat că nu este nevoie de o ambulanță. Dar în momentul în care s-au demarat procedurile pentru ca trupul femeii să fie ridicat, aceasta s-a trezit", a declarat comisarul șef Ion Ioniță, adjunctul Poliției Medgidia.

Ulterior, la fața locului a sosit și un echipaj al Ambulanței, medicii constatând că femeia suferise un atac cerebral, fiind transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Poliția Constanța va demara o anchetă în acest caz.



Comentează știrea

Miruna
14 mai 2014
socati de incompetenta lor

orice specialist adevarat verifica ''cadavrul '' inainte de ancheta,dar la noi se lucreaza de a n boulea,mai ales daca e vb de oameni saraci,mizerabili sau in stare degradata,nu exista respect pt saraci,bolnavi saraci sau oameni decazuti fizic

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.614 secunde