Procesul Pistorius: Noi detalii ies la iveală

252
1
Procesul Pistorius: Noi detalii ies la iveală - f7843371634643238f1c3af2ebbbb3f8-1399703573.jpg

Articole recomandate

Un expert în balistică, citat de apărare în procesul campionului paralimpic Oscar Pistorius, a declarat că ordinea în care gloanțele au lovit-o pe Reeva Steenkamp nu a fost cea indicată de acuzare și că victima nu era poziție defensivă.


Wollie Wolmarans a precizat că Steenkamp era pe punctul de a ieși din toaletă în momentul în care Pistorius a tras patru gloanțe prin ușă și a subliniat că femeia nu a încercat să își protejeze capul.


Parchetul este de părere că Pistorius a împușcat-o deliberat pe iubita sa, care s-a refugiat în toaletă după o dispută. Sportivul afirmă însă că a împușcat-o pe Reeva Steenkamp din greșeală, crezând că este un hoț.


Wolmarans a declarat în fața instanței, vineri, că Steenkamp se afla lângă ușa toaletei, ușor aplecată în față, în momentul în care a fost lovită de primul glonț în șold. Celelalte gloanțe au lovit-o în braț și în mână, iar ultimul în cap, când Steenkamp cădea pe spate.


Comentează știrea

admirator
10 mai 2014
pai cum

sa se apere de niste gloante care trec prin usa? era de sticla, sa vada ce se petrece? iar viteza gloantelor e atit de mare, incit apararea este imposibila, daca se trage asupra ta fara sa vezi agresorul. dar asa e cu feminizdele, cine a lovit o femeie, trebuie pedepsit! practic, nici n-a stiut ce-a lovit-o... este un omor din neglijenta, barbatul e destul de indurerat ca si-a pierdut femeia (si ce femeie), de ce-l mai sicanati si voi?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6226 secunde