Detalii șocante ies la iveală în dubla tragedie din satul Dunăreni

1443
2
Detalii șocante ies la iveală în dubla tragedie din satul Dunăreni - detaliisocanteieslaivealadublatr-1398606245.jpg

Articole de la același autor

Tânărul care și-a ucis iubita, după care și-a pus capăt zilelor, spân-zurându-se, a făcut tot posibilul pentru a se asigura că adolescenta pe care ar fi urmat să o ia de soție se va stinge din viață. Astfel, potrivit anchetatorilor, medicii legiști au stabilit că moartea Mihaelei Șteflea a fost una extrem de violentă și s-a datorat pierderii masive de sânge. Fata avea mai multe înțepături la nivelul cavității toracice și capului; potrivit medicilor, i-a fost perforat și plămânul stâng. Loviturile au fost date cel mai probabil cu un cuțit cu lățimea lamei de maximum doi centimetri. De asemene, la necropsie s-a stabilit că adolescenta avea, la nivelul gâtului, leziuni care indicau că bărbatul a sugrumat-o înainte de a o înjunghia și de a o lovi cu un obiect contondent. Specialiștii au recoltat, de la ambele cadavre, probe biologice pentru a stabili alcoolemia și consumul de alcool. Până în prezent, anchetatorii consideră că mobilul crimei este gelozia, iar principalul suspect este Costel Țiripan, iubitul fetei, care a fost găsit spânzurat.


Comentează știrea

bobo
28 aprilie 2014
are fata de agresor

Unii au intiparita pe chip agresivitatea si debilitatea. Ma uit la poza lui si vad un frustrat, genul care nu are incredere in el si se panicheaza cand nu e in centrul atentiei. Gresesc sau nu, dovada ramane, e un criminal. A demonstrat ca daca el nu o are, nu o poate avea nimeni, nici macar familia si copilul ei. Deci, un frustrat egoist, exact ce spuneam.

gogu
10 mai 2014
are un rahat

are fata de bou , un prost care n-a mai vazut pina atunci si cind a dat de ea s-a minunat ! are o fata de coclit fraier. se vede de la o posta!

Răspuns la: are fata de agresor
Adăugat de : bobo, 28 aprilie 2014
Unii au intiparita pe chip agresivitatea si debilitatea. Ma uit la poza lui si vad un frustrat, genul care nu are incredere in el si se panicheaza...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3393 secunde