Românca ucisă în Italia, victima unui CRIMINAL ÎN SERIE

193
1
Românca ucisă în Italia, victima unui CRIMINAL ÎN SERIE - carabinieri-1399392267.jpg

Articole recomandate

Cadavrul unei femei în vârstă de 26 de ani a fost găsit crucificat la periferia orașului Florența, victima prezentând urme de tortură. Autoritățile italiene au stabilit că victima este românca Andreea Cristina Zamfir, în vârstă de 26 de ani.


Ipoteza analizată de anchetatori este cea a unui criminal în serie, a unui maniac. În urmă cu un an, în martie 2013, o altă femeie a fost găsită în mod similar. Era o prostituată italiană în vârstă de 46 de ani, găsită în viață, tot în Florența, după ce fusese agresată sexual și torturată.


Conform unor surse citate de site-ul de știri ArticoloTre.com, banda adezivă cu care a fost legată românca este de același tip cu cea utilizată în alte șase cazuri de crime sau abuzuri sexuale comise în Florența și în întreaga regiune Toscana.


Comentează știrea

fake vs authentic hermes birkin
11 mai 2014
fake vs authentic hermes birkin

hermes scarf les normands Stiri Eveniment : Românca ucisă în Italia, victima unui CRIMINAL ÎN SERIE | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online fake vs authentic hermes birkin http://bybusklubben.dk/gallery/fake-vs-authentic-hermes-birkin-4517.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5322 secunde