Au UCIS un profesor, au făcut SEX, apoi și-au facut SELFIE cu cadavrul!

2640
Au UCIS un profesor, au făcut SEX, apoi și-au facut SELFIE cu cadavrul! - article26548831ea79ad40000057872-1402650171.jpg

Articole recomandate

Kirsty Edmondson, 23 de ani și Christopher Sawyers, 35 de ani, și-au folosit telefoanele mobile pentru a-și face "poze trofeu" cu cadavrul profesorului de istorie Kenneth Chapman. Mai mult, au facut sex în patul acestuia după ce l-au ucis și au locuit timp de o săptămână cu cadavrul în casă, în Eccles, Greater Manchester, după cum notează Daily Mail.


Cuplul a furat electronicele din casa fostului profesor, i-a golit contul și i-a trimis sms-uri surorii, pretinzând că sunt Chapman. La câteva zile după ce au comis crima, Christopher Sawyers i-a aratat fotografia unui prieten și i-a spus:  "Privește. Este fotografia mea cu un cadavru".


Politia a fost anunțată de dispariția fostului profesor. Între data crimei și cea în care a fost descoperit cadavrul au trecut 15 zile,
Cadavrul acestuia a fost găsit în casă, iar testele au arătat că a fost injectat cu o doza letală de heroină. Inițial, cei doi au negat crima, însă fotografiile selfie au fost o probă importantă împotriva lor. Anchetatorii spun că cei doi s-au lăudat mai multor prieteni cu "imaginile trofeu". Procesul în care cei doi sunt acuzați de omor este în plina desfășurare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5023 secunde