UPDATE. CRIMĂ la Tuzla. Un bărbat, suspectat că și-a UCIS soția și a încercat să se sinucidă / Galerie foto

918
1

Articole de la același autor

UPDATE Surse apropiate anchetei spun că suspectul, Nicu Dumitru, susține că și-a omorât soția în noaptea de marți spre miercuri. Victima ar fi fost bătută de soț până a rămas fără suflare, cu o toporișcă. De altfel, toporișca pe care presupun anchetatorii că a folosit-o suspectul a fost găsită în locuință.

După ce a conștientizat ceea ce a făcut, bărbatul ar fi plecat de acasă, cu gând să-și pună capăt zilelor. Intenționa, le-ar fi mărturisit el anchetatorilor, să se arunce în fața trenului, dar nu a reușit să-și ducă până la capăt intenția. Așa că, în cursul zilei de joi a revenit la domiciliu și a sunat un fost polițist, căruia i-ar fi povestit cele petrecute.

Împrejurările în care a survenit decesul urmează să fie stabilite, însă, în urma necropsiei.


UPDATE Suspectul, în vârstă de 54 de ani, se află în aceste momente la sediul Poliției Tuzla, unde este audiat. Din primele informații, se pare că acesta și-a fi ucis soția cu un topor.

Vecinii spun că bărbatul este ceferist și cunoscut ca un împătimit consumator de băuturi alcoolice. Scandalurile din familia celor doi erau frecvente, iar soția ar fi plecat deseori de acasă, pentru a scăpa de bătăi. De curând, acesta revenise la domiciliu după o îndelungată absență.


Polițiștii criminaliști desfășoară cercetări cu privire la împrejurările în care a murit o femeie din Tuzla. Din primele informații se pare că aceasta a fost ucisă de către soțul ei.


Comentează știrea

more tips here
2 iulie 2014
more tips here

e cigarette Stiri Eveniment : UPDATE. CRIMĂ la Tuzla. Un bărbat, suspectat că și-a UCIS soția ?i a încercat să se sinucidă / Galerie foto | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online more tips here http://agsindustrialcomputers.com/dekang-e-liquid-review/electronic-cigarette-company-8632.asp

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Iunie 2014
Stire din Diverse : Cine a fost Jack Spintecătorul
Pagina a fost generata in 2.3077 secunde