Cutremurător! Și-a ucis fiica de cinci ani pentru că nu îi plăcea cum îl privea

789
2
Cutremurător! Și-a ucis fiica de cinci ani pentru că nu îi plăcea cum îl privea - constantean-1473869825.jpg
Gest incredibil al unui bărbat, în vârstă de 42 de ani, din comuna Cogealac. Acesta și-a omorât fiica vitregă, în vârstă de 5 ani, pentru că nu i-a plăcut cum îl privea cea mică. După o noapte și o zi de beție, Niculae Constantin a lovit-o cu pumnul în cap pe fetiță, chiar sub privirile mamei. Micuța, Adriana Mihaela L. a leșinat, iar în urma loviturii craniul ei a fost fracturat. Ea a fost transportată la spitalul din Constanța, acolo unde a murit după câteva ore.

"Fiind în stare de ebrietate, după ce a consumat cu o seară înainte mai multe beri, iar în cursul zilei mai mulți litri de bere, se pare că s-a supărat pe fetiță, pentru că i s-a părut că fetița se uită urât spre dumnealui. A chemat-o la el să o certe, fata nu a dat curs cererii. A mers către patul fetiței, unde aceasta stătea în picioare și a lovit-o cu pumnul direct în cap. Forța a fost mare, iar ea a căzut și a rămas inconștientă. Mama, care a asistat la scenă, i-a dat cu apă pe față, a pus-o pe pat, în speranța că-și va reveni. Starea fetiței nu s-a ameliorat și de aceea, cu ajutorul altor rude, au transportat-o inițial la spitalul din Cogealac și de acolo a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Județean Constanța", a declarat procurorul Sadîc Zafer, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

După necropsie s-a putut vedea faptul că, în urma loviturii, fata a suferit contuzii, hemoragie meningo-cerebrală, ca urmare a unui traumatism cranio-cerebral sever cu fractură de oase și bază de craniu. Niculae Constantin nu este la prima faptă de acest gen. Acesta a mai fost condamnat, în anul 1991, pentru săvârșirea infracțiunii de omor. A fost condamnat la 17 ani de închisoare și a fost eliberat condiționat.

"Din păcate, în ciuda îngrijirilor acordate, la ora 04.00-05.00 dimineața, a decedat în spital. Abia după ce victima a decedat, mama s-a speriat de cele întâmplate. În primă fază, ea a anunțat că fetița s-a lovit după ce s-a jucat pe scări. Ea a revenit și a spus că de fapt tatăl a lovit-o în cap și că i-a fost frică să spună tot adevărul, întrucât îi este frică de el. Ne-a relatat că și pe dânsa a bătut-o în mai multe rânduri. Când a fost audiat, inculpatul a invocat o formă de amnezie totală. A mai spus că i s-a rupt «filmul» și că a aflat de la soție că a lovit-o pe fetiță în cap", a mai precizat procurorul Sadîc Zafer.

Niculae Constantin a fost acuzat de infracțiunea de omor calificat, în forma violenței în familie. Acesta a fost reținut în seara zilei de 13 septembrie și arestat pentru următoarele 30 de zile. 

Comentează știrea

haidamac vasile
15 septembrie 2016
copilarie

daca copilul si-a privit tatal beat urat, atunci tatal va primi pedeapsa cu suspendare?!

costica
15 septembrie 2016
Nu mai trebuie să aștepți!

Avem un proiect ambițios! E timpul sa schimbi ceva! Te asteptam cu drag in echipa noastra! Te vom instrui gratuit si vei incepe sa castigi bani, chiar si in timpul liber! Cauta-ne acum la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN COSTICATIO.BetterThanYouTube.com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5192 secunde