Dan Nica anunță schimbări și în alte inspectorate de poliție din țară

272
Ministrul Internelor, Dan Nica, a declarat, ieri, că situația de la IPJ Ialomița nu reprezintă singurul caz de acest fel din Poliție și că, în perioada următoare, vor fi luate și alte măsuri împotriva unor polițiști din teritoriu.
"Vă garantez că nu este singurul caz. Nu e singurul din țară. În sensul că vor mai urma și alte măsuri pe care le vom lua, pentru că sunt mai mulți cei care au constatat că nu știu să facă diferențierea între ceea ce înseamnă să fii polițist și ceea ce înseamnă să nu fii alături de infractori sau cu infractorii", a spus Nica.
Potrivit lui Dan Nica, în locul șefului Inspectoratului Județean de Poliție Ialomița va fi numit, în cursul zilei de luni, interimar. "Trebuie să fie cineva șef acolo, că dacă s-a îmbolnăvit, vă dați seama, nu putem lăsa un inspectorat de poliție fără șef. Astăzi numim pe cineva care să conducă, probabil un adjunct, adjunctul poliției de acolo să preia conducerea inspectoratului până când vom definitiva echipa de conducere", a menționat Dan Nica
Șeful Poliției din Slobozia, Iosif Chirică, a fost filmat în stare de ebrietate și dormind în casa unui interlop local, imaginile cu acesta fiind difuzate într-o ediție specială la Realitatea TV.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7484 secunde