De ce a adormit, în mașina de serviciu, polițistul local din Mihail Kogălniceanu

495
1
Ancheta privindu-l pe polițistul local din Mihail Kogăl-niceanu, filmat în timp ce dormea în mașina de serviciu, în timpul orelor de program, este în plină desfășurare. Potrivit reprezentanților Primăriei Mihail Kogălniceanu, instituție căreia îi este subordonată Poliția Locală, în cursul săptămânii trecute s-a întrunit Comisia de disciplină care a analizat cazul polițistului local Seicahmed Enghin.


Polițistul a fost audiat și, cu această ocazie, spre deosebire de declarația dată în momentul în care a fost surprins dormind, ar fi susținut că doar a "ațipit", după ce a completat rebus. De asemenea, în apărarea lui, în momentul în care a fost întrebat dacă a mai avut și alte probleme la locul de muncă, polițistul local a cerut să se solicite referințe de la Inspectoratul Județean de Poliție Constanța, cu privire la modul cum a colaborat până în prezent. 

Drept pentru care, membrii Comisiei de disciplină nu au ajuns la nicio decizie, au trimis o adresă Poliției Constanța și urmează să se hotărască ce măsură vor lua abia după ce va sosi răspunsul oamenilor legii.

Reamintim că, pe 19 ianuarie, polițistul local Seicahmed Enghin a fost surprins în timp ce dormea în mașina de serviciu, în fața sediului Poliției Locale. El a fost surprins de primărița comunei, Ancuța Belu, dar înainte a fost filmat de un "binevoitor", iar filmulețul a fost postat pe Internet.


Comentează știrea

COCA-ACOC
26 februarie 2013
POLITIA

Hai mai fratilor, ce naiba pe youtube este dl. politist Moldoveanu care sforaie pe bune ziua pe la 12 si nimeni nu se intereseaza.PENTRU CA ESTE POLITIST DIN POLITIA NATIONALA? Amaratu asta de pol. local care apropo munceste pe 990 lei este paria societatii ......Romania te iubesc. Probabil ca turcu" nu are pile ca moldoveanu " :))

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5324 secunde