De foame, românii fură și conducte

366
De foame, românii fură și conducte - ccc626be81db7e117f6cc766631b8aa1.jpg
Sâmbătă, în jurul orei 14, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în zona localității Cumpăna a observat, la circa 200 de metri de intrarea în comună, patru bărbați care săpau deasupra unei conducte de irigații.
La vederea echipajului auto, persoanele respective au fugit printre casele din apropiere, abandonând la fața locului sculele și o căruță trasă de un cal. Unul dintre fugari a fost ajuns din urmă, prins și legitimat. Constantin Alexandru Stamate, de 23 de ani, din Cumpăna, a dat toate detaliile cu privire la identitățile celorlalți trei indivizi și a declarat că aveau de gând să facă bucăți conducta de irigații a SNIF Constanța, să o urce în căruță și să o ducă apoi la un centru de colectare a fierului vechi. În momentul sosirii jandarmilor, din pământ fusese scoasă deja o bucată de 8,5 metri de conductă, cu ajutorul a două baroase de cinci kilograme și o rangă de un metru și jumătate lungime.
Jandarmii i-au întocmit persoanei respective dosar penal pentru furt calificat și distrugere, fiind doar o chestiune de timp până la prinderea celor trei complici ai săi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5179 secunde