De frica nevestei a pus în alertă Poliția

455
Un bărbat de 55 de ani, din Nuntași, este cercetat de polițiștii din Istria pentru alertarea falsă a organelor de poliție. Acesta a reclamat că ar fi fost atacat de o persoană necunoscută, care l-ar fi deposedat de suma de 600 de lei și de un telefon mobil. Numai că, în urma cercetărilor, s-a stabilit că situația stătea cu totul și cu totul altfel… Mai exact, Ilie Câineanu a reclamat că, la data de 18 iulie, în jurul orei 3, când se întorcea de la un bar din localitate, a fost atacat și tâlhărit de 600 de lei și un telefon mobil.

Polițiștii au luat de bună reclamația și au demarat investigațiile în vederea prinderii autorului tâlhăriei. Numai că oamenilor legii li s-a părut ciudat că bărbatul nu le dădea prea multe amănunte cu privire la modalitatea în care a avut loc agresiunea și se cam încurca în… depoziții!

În cele din urmă, Ilie Câineanu s-a hotărât să spună adevărul, recunoscând că, de fapt, nu a fost victima vreunei agresiuni, ci banii i-a "tocat" pe băutură și jocuri de noroc. Pentru a scăpa însă de gura nevestei, el a creat acest scenariu al tâlhăriei, crezând că doar astfel va scăpa basma curată.

Numai că el a intrat într-o belea mult mai mare, pe numele său fiind întocmit un dosar penal pentru alertare falsă a organelor de poliție, pentru care va plăti mai aspru decât în fața nevestei. Cauza ce-l privește va fi înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care va decide ce măsură e cea mai potrivită pentru bărbat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 28 Aprilie 2011
Stire din Eveniment : Înarmați până în dinți
Pagina a fost generata in 0.662 secunde