DE INTERES MAJOR! SE DISCUTĂ problemele soldaților gradați profesioniști

4967
2
DE INTERES MAJOR! SE DISCUTĂ problemele soldaților gradați profesioniști - xligamasarotunda-1645535842.jpg
Reprezentanții Ligi Militarilor Profesioniști urmează să organizeze, alături de structura asociativă militară reprezentativă la nivel european Euromil, o masă rotundă la care vor fi discutate probleme arzătoare ale soldaților gradați profesioniști, printre care Statutul Unitar.

„Mereu acționăm în beneficiul Corpului SGP, ne angajăm în discuții cu factorii decidenți, ne implicăm pentru a promova drepturile voastre. Ca membru cu drepturi depline al EUROMIL, structură asociativă militară reprezentativă la nivel european, LMP se va implica direct, în viitorul apropiat, în organizarea unei mese rotunde, pentru dezbaterea Statutului Unitar și a problemelor cu care se confruntă militarii de la baza ierarhiei, cu factorii de decizie de la nivel național, avându-i ca parteneri de discuție pe membrii marcanți ai sus-numitei structuri asociative, alături de preşedintele EUROMIL, domnul Emmanuel Jacob”, a afirmat președintele LMP, Dănuț Albu. 

Comentează știrea

Mexicanu
23 februarie
Nu te credem

O vrajea de 2 lei. Cine il mai crede pe acest Albu....despre care se vorbeste pe la colturi ca traieste din banii SGP-ilor ....vrajeala ca sa mai cotizeze baietii

Gigi
26 februarie
Fâsss

Un mare fas pentru a mai pleca intr-un concediu de recuperare a capacității de muncă prin Antalya!!!

Pagina a fost generata in 0.2341 secunde