De la ceartă, la CRIMĂ! Și-a omorât concubinul din cauza unei petreceri

502
De la ceartă, la CRIMĂ! Și-a omorât concubinul din cauza unei petreceri - 1-1578431400.jpg

Articole recomandate

O femeie gravidă în vârstă de 29 de ani a fost reținută marți seara de procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, ea fiind acuzată că și-ar fi omorât partenerul, pe care l-ar fi lovit cu un cuțit atunci când se certau, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres.

După primele cercetări și după audierea femeii gravide, a reieșit că tânăra, din comuna Vulpeni, l-ar fi lovit pe concubinul său cu un cuțit, de două ori, în timp ce se certau pentru că bărbatul ar fi vrut să meargă seara la o petrecere, iar femeia nu a fost de acord. Tânăra le-ar fi spus procurorilor că pe fondul discuției privind plecarea bărbatului la o petrecere a avut loc o ceartă între ei, ea a pus mâna pe un cuțit aflat pe masă și l-a lovit pe bărbat, de două ori, prima dată în claviculă.

Potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuța, tânăra gravidă "a recunoscut starea de fapt", iar procurorii urmează să stabilească "în concret" ce s-a întâmplat și să dispună efectuarea unei expertize psihiatrice în cauză. "Urmează să dispunem efectuarea unei expertize psihiatrice, pentru că mi se pare nejustificată totuși reacția. S-a dispus reținerea", a spus Anca Anuța.

Bărbatul lovit cu cuțitul a murit marți seara, în ambulanță, în timp ce era transportat spre spital. Femeia reținută are un copil în vârstă de patru ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3154 secunde