Dealer de droguri prins în flagrant de jandarmi, în Vama Veche

200

Articole de la același autor

Jandarmii au surprins în flagrant, în stațiunea Vama Veche, o persoană care  dorea să "comercializeze" 15 folii care conțineau muguri vegetali de culoare verde, șapte pliculețe cu pulbere de culoare albă și un comprimat de culoare albastră. 
În noaptea de miercuri spre joi,  ora 1.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile care se afla în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în stațiunea Vama Veche, pe strada Tudor Vladimirescu, a observat un tânăr care oferea altei persoane, mai multe pliculețe. La vederea jandarmilor, cei doi, de 25 ani, respectiv 30 de ani,  au început să se agite, au făcut la stânga-mprejur și au încercat să dispară. Când au văzut că și în spatele lor sunt alți jandarmi și îi somează, primul a aruncat pe jos câteva folii de aluminiu și s-au oprit. Au fost întrebați dacă mai au ceva asupra lor.  Au declarat că nu au mai au nimic și li s-a făcut controlul corporal sumar și al bunurilor pe care le dețineau. 


Lângă gard, jandarmii au găsit șapte folii care conțineau muguri vegetali de culoare verde, un plic transparent autosigilant în care erau șapte pliculețe cu pulbere de culoare albă și un comprimat de culoare albastră. Tânărul, cel de 25 de ani, din București, a spus că dorea să-i vândă celei de-a doua persoană, mai multe folii cu muguri de culoare verde. A fost întrebat unde este cazat și dacă mai are și alte pliculețe. A spus că stă la cort și nu mai are alte pliculețe. Când jandarmii l-au însoțit  spre locul de cazare a spus că mai are în cort și alte pliculețe. Ajunși la locul de cazare, în cort, au mai fost găsite alte opt folii cu muguri vegetali de culoare verde.


Celui în cauză i-au fost întocmite actele de sesizare pentru deținere și comercializare de substanțe înterzise, acestea urmează a fi înaintate la BCCO Constanța în vederea continuării cercetărilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8781 secunde