Dealer de ecstasy, luat pe sus de mascați

183

Articole de la același autor

Ieri, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Tulcea au descins la locuința unui bărbat, bănuit că, în ultima jumătate de an, ar fi deținut și comercializat ECSTASY. Cel în cauză a fost reținut.


La data de 12 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea și procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea au efectuat o percheziție domiciliară, în municipiul Tulcea. Acțiunea a vizat o persoană bănuită că ar deține, în vederea comercializării, droguri de mare risc, respectiv ECSTASY.


În urma percheziției, într-un garaj, au fost descoperite 80 de comprimate, precum și fragmente dintr-un comprimat, care conțin 3,4-methylenedioxymetamfetamine (MDMA). În aceeași zi, s-a dispus reținerea unui bărbat, iar astăzi, 13 ianuarie, a fost prezentat Tribunalului Tulcea, cu propunerea de arestare preventivă.


Din investigații a reieșit că, în perioada iunie – decembrie 2016, bărbatul ar fi comercializat astfel de produse unor tineri din municipiul Tulcea. În activități au fost angrenați și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Decembrie 2016
Stire din Eveniment : 6 tone de droguri confiscate în acest an
Pagina a fost generata in 1.2113 secunde