Dealer de etnobotanice, prins în flagrant de polițiști

314
1
Dealer de etnobotanice, prins în flagrant de polițiști - dealerdeetnobotanice-1430222657.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din Constanța, a fost prins, în flagrant, de polițiști, în trafic. Acesta încerca să tranzacționeze, în mod ilegal, 50 de grame și 48 de pliculețe cu substanțe vegetale susceptibile a avea efect psihoactiv. Suspectul a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, drept pentru care aceștia au fost nevoiți să tragă focuri de armă. 


În cele din urmă, individul a fost prins și condus la sediul Gărzii de Coastă pentru cercetări. În urma controlului, polițiștii au găsit în mașina acestuia 50 de grame de substanță vegetală de culoare verde, 279 de pliculețe autosigilante goale, 48 de pliculețe ce conțin substanțe vegetale de culoare verde, o cutie cu foițe de țigarete și un rest de țigară tip "joint". 


Tot ieri, polițiștii de frontieră au efectuat, în baza unui mandatului emis de Tribunalul Constanța, o percheziție domiciliară, de unde au confiscat alte două pliculețe cu substanțe vegetale de culoare verde, două pliculețe autosigilante goale cu urme de substanțe vegetale, o folie de plastic în care erau semințe de plante susceptibile a fi tip marijuana, o cutie cu două role de confecționat țigarete, două laptop-uri și cinci CD-uri. Cercetările sunt continuate de procurorii DIICOT Constanța. 


Comentează știrea

soabe zeama
9 mai 2015
pistol

de ce ati pus o poza cu un pistol? ce legatura au armele de foc cu drogurile? :)))

Articole pe aceeași temă

Joi, 16 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : Infractori duși la închisoare
Pagina a fost generata in 0.5489 secunde