Decizie importantă în ancheta privind incendiul din Clubul Colectiv

206
Decizie importantă în ancheta privind incendiul din Clubul Colectiv - 646x4041-1447745262.jpg

Articole de la același autor

Magistrații de la Tribunalul București se pronunță, azi, cu privire la contestația depusă împotriva măsurii arestului preventiv de către administratorii și pirotehnistul firmei care a montat artificiile care au dus la izbucnirea incendiului din clubul Colectiv. 


Administratorii sunt acuzați de favorizarea infractorului și distrugere de probe. Pirotehnistul care s-a ocupat de artificiile din timpul concertului Goodbye to Gravity este acuzat de ucidere din culpă.

Pirotehnicianul Viorel Zaharia este acuzat de ucidere din culpă, iar patronii firmei care a furnizat artificiile din clubul Colectiv sunt cercetați pentru favorizarea făptuitorului și sustragerea sau distrugerea de probe sau de înscrisuri.

Potrivit procurorilor, Viorel Zaharia a instalat efectele pirotehnice (foc de artificii) în clubul Colectiv, în 30 octombrie, fără a respecta măsurile de siguranță și prevederile legale în acest sens.

Ulterior producerii incendiului din clubul Colectiv, Daniela și Cristian Niță "au procedat la distrugerea și sustragerea de documente ce constituie probe, pentru a împiedica sau îngreuna cercetările în cauză, precum și cu scopul de a-l ajuta pe inculpatul Zaharia Viorel pentru a nu fi trași la răspundere penală", susțin procurorii.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3485 secunde