Incendiu Colectiv / Alex Pascu, basistul Goodbye to Gravity, va fi înmormântat duminică

263
1
Incendiu Colectiv / Alex Pascu, basistul Goodbye to Gravity, va fi înmormântat duminică - alexpascu-1447412558.jpg

Articole recomandate

Alexandru Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity, care a încetat din viață miercuri, la Paris, va fi înmormântat duminică, la Cimitirul Izvorul Nou din Capitală, anunță Federația Română de Scrimă, care menționează că familia tânărului face un "apel la decență și discreție din partea mass-media".


Alexandru Pascu era singurul fiu al Anei Pascu, vicepreședinte al Federației Internaționale de Scrimă și președinte de onoare al Federației Române de Scrimă, scrie Realitatea.net.


Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Alexandru Pascu va fi depus sâmbătă, la ora 11.00, la capela Cimitirului Izvorul Nou (Drumul Murgului, nr. 47, sector 3). Seara va avea loc o slujbă religioasă, iar noaptea se va ține priveghi.

Slujba de înmormântare va avea loc duminică, 15 noiembrie, de la ora 14.00, la Cimitirul Izvorul Nou.

Alexandru Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity, a murit la vârsta de 33 de ani, miercuri, în ziua în care a fost transferat în Franța de la Spitalul Floreasca din Capitală, unde fusese internat în stare gravă, după ce a fost rănit în incendiul izbucnit în clubul Colectiv pe 30 noiembrie.

Miercuri, el a fost transportat cu o aeronavă a Ministerului Afacerilor Interne pentru a fi transferat într-un spital din Franța.

Alex Pascu a murit însă în aeroport, la Paris, unde aeronava a aterizat înainte de ora 19.30.


Comentează știrea

anonim
2 decembrie 2015
pacat de formatia asta

pacat din cei 5 tineri din formatie nu a mai ramas decat 1 dumnezeu sa ii ierte si sa ii odihneasca in pace pe toti mare pacat

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4702 secunde