Declarant vamal prins cu mită

522
1
Un declarant vamal a fost prins primind mită suma de 800 de lei. Este vorba de Simona Oltean, de 48 de ani, din Constanța, care, luni, în jurul orei 15, a fost prinsă în flagrant delict, în apropierea firmei la care lucrează, primind suma de 800 de lei de la un denunțător din Tulcea, pentru a-i facilita acestuia obținerea într-un timp mai scurt a liberului de vamă pentru un container sosit din Spania, care conținea bunurile sale personale în urma repatrierii.

Activitatea de prindere în flagrant a avut loc cu sprijinul Serviciului Poliției Maritime Constanța, în colaborare cu Direcția de Operațiuni Speciale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Femeia este cercetată în stare de libertate pentru comiterea in-fracțiunii de trafic de influență. Potrivit denunțătorului, declarantul vamal îi promisese că, în schimbul banilor, va interveni pe lângă șefi pentru a urgenta operațiunea de li-ber de vamă și a-și recupera bunu-rile într-un timp mult mai scurt. 

Comentează știrea

fariseu
18 ianuarie 2012
declarant vamal

Dar de Lica Parfenie,seful vamii agigea,copilul din flori al lui teseleanu ati auzit.El este continuatorul aceluiasi sistem quasi corupt.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Șerban Mihăilescu a fost condamnat
Pagina a fost generata in 0.1648 secunde