Declarațiile lui Mazăre încing spiritele în Justiție. CSM și DNA au reacționat

601
6
Declarațiile lui Mazăre încing spiritele în Justiție. CSM și DNA au reacționat - radumazare-1410805579.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Superior al Magistraturii îl critică pe Radu Mazăre, primarul Constanței, pentru injuriile la adresa Direcției Naționale Anticorupție. Potrivit CSM, Radu Mazăre a lezat demnitatea magistraților și a depășit limita discursului public.  "Consiliul Superior al Magistraturii apreciază că prin invectivele adresate de către primarul Constanței la adresa unui procuror  DNA s-au depășit limitele admisibile ale discursului politic public și ale libertății de exprimare", precizează reprezentanții CSM. Ca urmare a acestor declarații, Direcția Națională Anticorupție a formulat față de acesta un denunț pentru săvârșirea infracțiunii de presiuni asupra justiției. Denunțul a fost formulat și a fost înaintat, ieri, către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, spre competentă soluționare. "Este incriminată fapta persoanei care, pe durata unei proceduri judiciare în curs, face declarații publice nereale referitoare la săvârșirea de către organul de urmărire penală a unei abateri disciplinare grave legate de instrumentarea respectivei cauze, în scopul de a-l influența sau intimida. Totodată, împrejurarea în care Mazăre Radu Ștefan a făcut aceste afirmații, caracterul lor public și limbajul folosit denotă scopul urmărit de făptuitor, respectiv influențarea și intimidarea procurorului care efectuează ur-mărirea penală în cauză", spun procurorii DNA. 


Comentează știrea

un cititor
16 septembrie 2014
Nimeni nu știe adevărul

e interesant ca ii umfla si pe el si pe Nicusor si pe Matei de cand sunt ai lor la putere condusi de Ponta...

alt cititor
16 septembrie 2014
Hai cu PUSCARIA

Tariu insa e bine si acum ... serios ... in ultimi an se vede DNA in regimul comunist condus de PSD nu am auzit de el insa acum lucreaza si FELICITARI

toader c
16 septembrie 2014
ce vina avem

Toata lumea,de,la Presedintele tarii pina la ctateanul de rind,recnoaste ca Radu Mazare,este prost crescut,dezinteresat e problemele Constantei,fanfaron ,etc. De aceea intreb, noi contribuabilii Constantei,ce vina avem sa- suportam,sa avem cele mai mici spatii verz pe cap de locuitor, pentru ca personajul a vindut parcurile,sa avem mijloace de transport poluante ,pt.ca acelasi aconsiderat ca transportul electric este mai ,,poluant,si a distrus reteaua de transport electrica,cumparind autobuze unde parandarat-ul ,este mare a distrus ,impreuna cu acolitii(vezi clanul Martin ).industria orasului(Meconst Sa unde lucrau mii de specialisti -azi parcare de gunoiere).si alt e si alte fapte demne de unGinghiz Han ,nu de un primar responsabil.Bineinteles ca el ,cu banii sfeterisit crraza locuri de munca,dar nu in Constanta ci in Madagascar si alte locatii unde isi va pierde urma ca amicul Nicusor.Sa inteleg ca asta se asteapta?

Papu makidonu
16 septembrie 2014
Lui Toader C

Mai omul, noi contribuabilii din Constanta suntem cei mai vinovati ca acest borfas mascarici e primar. Daca nu ma crezi pe mine, intreaba-i pe bosorogii pensionari analfabeti si familiile lor din acest oras cum si-au vandut votul si sufletul pentru 1 kil de ulei. Ei sunt vinovati ca orasul a ajuns o ruina. Pe ei nu-i intereseaza, ca maine- poimaine intind copita si lasa in urma lor pentru tineri numai ruine.

Răspuns la: ce vina avem
Adăugat de : toader c, 16 septembrie 2014
Toata lumea,de,la Presedintele tarii pina la ctateanul de rind,recnoaste ca Radu Mazare,este prost crescut,dezinteresat e problemele...
CETATEAN
16 septembrie 2014
MASZARE

SPERAM SA DISPARA ACEAST MASCARICI DE PE ECRANE DIN VIATA POITICA SI DE PESTE TOT CA PARCA AM FI UN POPOR DE TAMPITI CU ASA SPECIMENE. NU IL MAI SUPORTAM NOI CEI DIN ALTE ORASE DAR CONSTANTENII. ESTE UN JEG HOT SUSTINUT DE ALT JEG PONDA SI SLEAFTA LUI. CINE ARE DE COMENTAT SA O FACA IN GAND PTR. CA NU ARE CE COMENTA ALTFEL. SA ADUCA ARGUMENTE CONTRARE CA NU ESTE ASA . APROPO POATE VA MAI AMINTITI SI DE NICUSOR CONSTANTINESCU , ALTA LEPRA A ROMANIEI.

C
16 septembrie 2014
MASZARE

SI LA NOI SI LA VOI PENSIONARII SENILI FAC REGULA.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : ÎPS Teodosie, urmărit penal de DNA
Pagina a fost generata in 1.0438 secunde