Defilare a pompierilor, de ziua lor

316

Articole de la același autor

Constănțenii care s-au aflat, sâmbătă dimineață, pe bulevardul Tomis, au putut admira efectivele pompierilor militari și civili care au defilat în ritmul impus de Fanfara Militară. Totul s-a petrecut în cinstea zilei lor, care a marcat 160 de ani de la luptele din Dealul Spirii.
Celor 150 de subofițeri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța s-au alăturat un pluton al Statului Major al Forțelor Navale, unul al Statului Major al Forțelor Terestre, reprezentanți ai Serviciului Privat Civil de Pompieri de la CNE-PROD Cernavodă și ai Crucii Roșii - filiala Constanța. La paradă au participat, pe lângă autospecialele de intervenție ale ISU "Dobrogea" și ambulanțe SMURD, autospeciala Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu, cea a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Corbu, dar și două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean.
Pompierii, urmați de autospecialele de intervenție, s-au încolonat pentru defilare pe b-dul Tomis, la intersecția cu Ferdinand, au trecut prin fața Prefec-turii Constanța, a Consiliului Județean Constanța, Teatrului Fantasio, apoi s-au îndreptat către strada Mircea cel Bătrân până la sediul inspectoratului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8403 secunde