Defrișare la Tuzla, pentru a face loc unui nou sens giratoriu

242
Defrișare la Tuzla, pentru a face loc unui nou sens giratoriu - sensgiratoriutuzla1-1647187274.jpg
Un nou sens giratoriu urmează să fie amenajat pe DN 39, în extravilanul comunei Tuzla, au anunțat reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Potrivit memoriului de prezentare făcut public către Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, în vederea consultării, viitorul sens giratoriu va fi amplasat la km 23 + 190 și prin intermediul acestuia „se dorește organizarea circulației auto astfel încât să se asigure accesul la stația de reglare măsurare gaze naturale și centru de control și racordarea la drumurile existente, cât și legătura nouă (drum) cu aerodromul Tuzla, cu acces în același punct”.

„Se propune construcția unei intersecții în sens giratoriu cu patru ramuri, pe DN 39 km 23+190. Terenurile pe care se va realiza obiectivul sunt în prezent libere de construcții, iar folosințele actuale constau în drum în pădure. Pentru realizarea obiectivului este necesară defrișarea vegetației forestiere din fond forestier pe o suprafață de 1659 mp”, se mai arată în documentele întocmite de CNAIR.

Valorea investiției este de 500.000 de lei, iar lucrările urmează să fie realizate în anii 2022 – 2023. „Suprafața totală ocupată pentru realizarea lucrărilor de amenajare intersecție cu sens giratoriu în zona drumului național DN 39 este de 7216 mp și se află în extravilanul comunei Tuzla, fiind alcătuit din șase parcele și se află în proprietatea publică și privată a Primăriei Tuzla, Regiei Naționale a Pădurilor prin Ocolul Silvic Murfatlar, Compania Națională de Administrare a Infractructurii Rutiere și Nicolae Ciprian, Nicolae Andreea – Loredana, cu drept de servitute în favoarea OMV Petrom și Exxon Mobil”, se mai menționează în memoriul companiei naționale.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3096 secunde