Doliu pe șosele

Depășirile riscante au luat șase vieți

508

Articole recomandate

Începutul de săptămână a fost marcat de accidente grave petrecute pe șoselele din țară. Trei persoane și-au pierdut viața și alte patru au fost rănite, luni seară, într-un accident petrecut pe E 85, în județul Buzău. Potrivit oamenilor legii, în apropierea de localitatea Mihăilești, în timpul unei ploi torențiale, șoferul unui autoturism care rula spre București a încercat să depășească o mașină care circula pe banda de urgență. Gestul s-a dovedit însă o imprudență, căci șoferul a pierdut controlul mașinii, a lovit autoturismul de pe banda de urgență și autovehiculul a fost proiectat pe contrasens, într-o a treia mașină.
Pasagerii din primul autoturism, soția și cei doi copii ai șoferului, unul adolescent și celălalt în vârstă de doi ani au murit pe loc. Șoferul a fost rănit și la fel și cei trei ocupanți ai celei de-a treia mașini implicate în accident, dintre care un copil de nouă ani.
Șoferul vinovat este militar la o unitate de aviație din București și, dacă va supraviețui, va fi cercetat pentru ucidere din culpă.
Un alt accident, produs pe DN 79 în Arad, s-a soldat cu trei victime, doi bărbați și o femeie, iar o tânără este grav rănită. Mașina în care se aflau, un Matiz, s-a lovit frontal de un autocamion înmatriculat în Ungaria. Accidentul s-a produs după ce șoferul Matizului a intrat în depășire și nu a observat TIR-ul care circula regulamentar, pe sensul opus.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 21 Iulie 2010
Stire din Eveniment : Dispărut de acasă
Marţi, 20 Iulie 2010
Stire din Eveniment : Suspiciuni de crimă la Agigea
Pagina a fost generata in 3.2713 secunde