Descindere cu mascați la hoții care goleau imobilele în construcție din Constanța

322
Trei indivizi, suspectați că furau din locuințe, au fost "vizitați", ieri dimineață, de polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale, din cadrul Poliției municipiului Constanța, însoțiți de mascați.

Nici bine nu trecuse de ora 6,00, când oamenii legii au bătut hotărât la ușile celor trei. Iar descinderile au fost încununate de succes, într-una dintre locuințe fiind găsite mai multe bunuri furate. Bormașini, haine, valize (furate și ulterior folosite în infracțiuni!), telefoane mobile, ceasuri, cuțite, sistem home cinema - sunt doar o parte dintre bunurile recuperate, care au fost ridicate și duse la sediul Poliției municipiului Constanța.

Suspecții, în vârstă de 17, 21 și respectiv 24 de ani, "atacau" în special imobile în construcție sau în renovare, forțau intrările și plecau cu bunurile în genți de voiaj, pentru a nu da de bănuit vreunui curios. La fel au procedat și în noaptea de 20 spre 21 ianuarie, în cazul unui imobil de pe strada I. C. Bră-tianu, de unde au furat bunuri de 6.000 de lei.

Cei trei au fost reținuți, iar polițiștii continuă cercetările întrucât există indicii că cei trei au comis mai multe furturi decât se știa inițial. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Martie 2013
Stire din Eveniment : Poșetă furată în clubul Doors
Pagina a fost generata in 0.4669 secunde