DESCINDERI ALE POLIŢIŞTILOR DIN CONSTANŢA! Suspecţii falsificau buletinele oamenilor şi luau credite de la bănci

581
DESCINDERI ALE POLIŢIŞTILOR DIN CONSTANŢA! Suspecţii falsificau buletinele oamenilor şi luau credite de la bănci - politiamascatiperchezitiitrupele-1715859668.jpg

Articole de la același autor

Poliţiştii din Constanţa au făcut, joi, mai multe percheziţii la persoane bănuite că au contrafăcut cărţi de identitate cu ajutorul cărora au obţinut mai multe credite. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au anunţat că poliţiştii au făcut, joi, patru percheziţii, trei în Focşani şi una în satul Drăgăneasa, judeţul Prahova, la locuinţele a doi bărbaţi, de 32 de ani, respectiv 49 de ani. Cei doi sunt bănuiţi de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi fals privind identitatea.




Oficial de la Poliţia Constanţa, despre acest caz


La data de 16 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economico – Financiare, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat patru percheziții domiciliare, trei în municipiul Focșani, județul Vrancea și una în satul Drăgăneasa, județul Prahova, la locuințele a doi bărbați, de 32 de ani, respectiv 49 de ani.

Aceștia sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals și fals privind identitatea.

Astfel, în perioada iulie 2022, cei doi bărbați ar fi contrafăcut mai multe cărți de identitate, folosind datele de identificare ale altor persoane, pe baza cărora ar fi obținut credite de la mai multe instituții financiare nebancare.

Prejudiciul cauzat este de 58.000 de lei.

În urma perchezițiilor domicilare, a fost luată măsura indisponibilizării asupra unui autoturism.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5428 secunde