DESCINDERI CU MASCAȚI în Constanța/ Au fost reținuți 12 suspecți

1672
1
DESCINDERI CU MASCAȚI în Constanța/ Au fost reținuți 12 suspecți - politiadiassimulareexercitiuarma-1329982937.jpg

Până la această oră au fost reținuți 12 suspecți din cei 16 căutați pentru fals, uz de fals și înșelăciune în dosarul creditelor bancare cu acte false. Potrivit anchetatorilor, sunt percheziționate nouă domicilii, majoritatea din Piața Chiliei, una din Valu lui Traian, și sunt căutate documente falsificate, dar și elementele folosite la falsificare, precum ștampile. Valoarea estimativă a prejudiciului se ridică la peste 300.000 de euro.
Acțiunea este desfășurată de Serviciul de Investigarea Fraudelor din cadrul Poliției Constanța, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.



Comentează știrea

nicu gabriel --tepar
23 februarie 2012
tepe made in ro

NEWS ALERT VERIFICATI ARHIVA ELECTRONICA DE GARANTII REALE MOBILIARE ---Aveti grija cand cumparati o masina mai noua din RO , BRD FINANCE si PORSCHE BANC isi inscriu bunul mobiliar doar in Arhiva Electronica AEGRM in cazul asta ei pot cica sa isi recupereze bunul si de la terti fara somatie, iar escroci care sunt la tot pasul avand carte- 2 chei ,aranjamete cu banca si nici-o alta restrictie le vand fara probleme exm.. NICU GABRIEL din CONSTANTA 1841023134173/Str. PROGRESULUI NR 3;BL N2 ,SC B, ET 4.AP 37.. 2 tepe poate se ,sesizeaza cineva, m..o.r..ti ma.ti de p.o,,,po/n..a.r.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0266 secunde