ACCIDENT RUTIER / Carambol cu TIR-uri la Dorobanțu

1369
ACCIDENT RUTIER / Carambol cu TIR-uri la Dorobanțu - accidentincurba-1329982440.jpg

Ziua a început prost pentru camionagii. Ceața și poleiul le-a dat bătăi de cap acestora, încă din timpul nopții, mai multe accidente având loc, în ultimele ore, pe DN 2A, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de trafic.
Imediat după miezul nopții, la 15 kilometri de Hârșova, două TIR-uri care circulau pe același sens s-au ciocnit; după aproximativ patru ore, în apropiere de Hanul Morilor, pe același drum național, un alt TIR-ist a pierdut controlul volanului și a intrat într-un copac de pe marginea drumului.
Dar cel mai spectaculos accident a avut loc la ora 7,00, la kilometrul 180, în apropiere de localitatea Dorobanțu. Două camioane, care circulau dinspre Constanța spre Hârșova s-au ciocnit, din cauza nepăstrării distanței corespunzătoare în mers. În urma impactului, unul dintre TIR-uri a fost proiectat pe contrasens, într-un al treilea camion. Ambele camioane s-au răsturnat, unul pe carosabil, altul pe câmp. De asemenea, în carambol au intrat și trei autoturisme care veneau dinspre Hârșova, a căror șoferi nu au mai putut să evite impactul.
Circulația a fost oprită aproximativ o oră și jumătate, pentru degajarea carosabilului. Din fericire, nu au fost înregistrate decât pagube materiale.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4565 secunde