Accident de groază la Mihail Kogălniceanu

IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE / Striviți de un jeep al armatei americane

4257
2
Un teribil accident, soldat cu rănirea unei tinere de 25 de ani, s-a petrecut, ieri dimineață, în apropiere de Mihail Kogălniceanu. Mai mult, martorii susțin că numai o minune a făcut ca incidentul să nu se sfârșească mai rău, având în vedere diferența enormă dintre autoturismele implicate: un jeep Mitsubishi și un Smart.

În jurul orei 7,30, Vasile Ghirișan, de 35 de ani, (pompier în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea) se afla la volanul autoturismului Smart și rula dinspre Mihail Kogălniceanu spre Constanța. În apropierea intrării în Aeroportul Internațional, constănțeanul a văzut cum un jeep aparținând Bazei Militare Mihail Kogălniceanu și având însemnele armatei americane, ce rula din sens opus, a derapat și a intrat pe contrasens, intrând în plin în autoturismul în care se afla. În urma impactului, Smart-ul s-a răsturnat în afara carosabilului.

Imediat după producerea accidentului, conducătorul auto al mașinii de teren, Aurelio Tineiro, cetățean american, de 49 de ani (angajat civil în cadrul bazei militare) a afirmat că nu era obișnuit cu autoturismul. "El s-a mai justificat spunând că a încercat să intre într-o depășire, dar din cauza unei șicanări în trafic, a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat", a afirmat șoferul Smart-ului.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul Drager și s-a stabilit că nici unul nu consumase băuturi alcoolice înainte.

În urma incidentului a fost rănită Carmen Lutic, de 25 de ani, pasageră în Smart. Ea a suferit policontuzii și va rămâne internată câteva zile în Spitalul Județean Constanța. Cât privește mașina condusă de pompierul constăn-țean, a fost distrusă în întregime.

În urma accidentului, angajatul bazei militare americane este cercetat pentru vătămare din culpă. 

Comentează știrea

mircea
24 februarie 2012
Jeep sau Mitsubishi?

Nu o data am observat cum in opinia multor romani autoturismele de teren sunt musai Jeep, toate copiatoarele sunt obligatoriu Xerox, pantofii sport nu pot fi decat Adidas, etc, etc. Recunosc, sunt multi ignoranti, dar si ziaristii?

Ionut
29 februarie 2012
Marca Auto

Florentina, pai ori e Jeep ori e Mitsubishi? Sau nu stiati ca Jeep este o marca de autoturism de teren?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4149 secunde