Descinderi cu mascați la o bandă de tâlhari. Jefuiau tot ce prindeau în Constanța

480
1
Descinderi cu mascați la o bandă de tâlhari. Jefuiau tot ce prindeau în Constanța - descindericumascaticonstanta-1405101200.jpg

Articole de la același autor

Descinderi de amploare, vineri dimineață, în municipiul Constanța și în Năvodari. Vizată a fost o grupare infracțională suspectată că fura din locuințe și societăți comerciale, dar și că tâlhărea femei și copii, în plină stradă. Peste 50 de polițiști și mascați au descins la zece adrese - printre acestea nu-mărându-se și o gar-sonieră de la blocul C1, de pe aleea Egre-tei din cartierul con-stănțean CET - de unde au săltat 12 per-soane pe care le-au dus la audieri, la sediul Inspec-toratului Județean de Poliție Constanța. 


"În urma perchezițiilor au fost ridicate și mai multe calcu-latoare, telefoane mobile, dis-pozitive de înregistrare, un pistol cu bile din cauciuc și muniție aferentă armelor de vânătoare, deținute în mod ilegal", a pre-cizat Bogdan Păduraru, purtător de cuvânt al Poliției Constanța.


Din această grupare infrac-țională fac parte, potrivit unor surse apropiate anchetei, și cei trei indivizi care, în a doua zi de Paște, au jefuit o casă de ama-net de pe strada Soveja. 


La data respectivă, doi suspecți au intrat în casa de amanet și profitând de faptul că ușa de acces spre camera unde se afla seiful era descuiată, au intrat, le-au amenințat pe casiere cu o șurubelniță și au plecat cu bani și bijuterii. Afară, într-o mașină îi aștepta al treilea suspect, care le-a asigurat scă-parea. Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 100.000 de lei, iar până în prezent nu a fost recuperat. 


Cei trei, spun anchetatorii, sunt deja arestați în alte dosare penale, dar au fost și ei aduși vineri la audieri. Potrivit unor surse, unul dintre suspecții care a participat la jefuirea casei de amanet a fost arestat în luna mai, după ce polițiștii au aflat că jefuia prostituate din municipiul Constanța. Împreună cu alți doi complici, își alegeau "victimele" de la anunțurile de mică publicitate din ziare, iar unul dintre complici se dădea drept client, în vreme ce ceilalți doi intrau peste ei, după câteva minute, purtând cagule și amenințându-i, furau tot ce găseau de valoare. Un alt suspect din jaful de la casa de amanet este arestat pentru un furt din locuință. 


Vineri după-amiază, după ore bune de audieri, polițiștii au reținut șapte dintre persoanele săltate de acasă în urma perchezițiilor, cu toții fiind acuzați de tâlhării. 


Comentează știrea

ECATERINA TEODOROIU
18 iulie 2014
MAFIA ESTE CHIAR POLITIA

neam saturat de teatru pe banii nostri platim trupe de comando de la politie si zero rezultate noi nu vrem gadilari in cur arestari pt ai face vedete de a le ridica retigul la interlopi adica acesti politisti si gainari ridicati vrem sa vedem ca in USA cum politia (polutia adevarata mafie din umbra) II EXECUTA PE GAINARI IN DIRECT MAFIA ESTE CHIAR POLITIA NU MAI MINTITI SPUNETI ADEVARUL CE FEL DE CRESTINI SUNTETI INPUSCATI ZILNIC CATE UN POLITIST SI FAMILIA LUI SA VEZI APOI CE SE APUCA DE TREABA ASTA SUNT ROMANII SI STITI CA ROMANII SUNT TIGANI MANASTIREA ARGESULUI CE SE FACEAU CA CONSTRUIESC ZIUA FURAU NOAPTEA PANA NUI ZIDESTI DE ZI NUI ZRZI DE VII CU BENZINA PE POLITISTI ROMANI SI FAMILILE LOR NU FAC CURAT IN ORASA

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4267 secunde