DESCINDERI CU MASCAȚI pentru un furt de aproape 1 milion de euro

402
DESCINDERI CU MASCAȚI pentru un furt de aproape 1 milion de euro - 15februarieperchezitiigermania-1392454004.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de investigații criminale au efectuat șapte percheziții, pe raza județului Prahova, la domiciliile mai multor persoane bănuite că ar fi sustras zeci de porumbei voiajori de competiție din Germania, a căror valoare este evaluată la aproximativ 1.000.000 de euro.


În fapt, despre persoanele în cauză există suspiciuni că, în noaptea de 27 spre 28 noiembrie 2013, ar fi sustras, din mansarda locuinței unui cetățean german situată în Germania, 51 de porumbei voiajori de competiție. 
Prejudiciul cauzat este estimat la o valoare între 800.000 și 1.000.000 de euro.
În urma perchezițiilor efectuate, până în prezent, au fost identificați și recuperați 38 de porumbei voiajori de competiție, care ar fi aparținut părții vătămate, dar și alți porumbei voiajori de competiție, despre care există indicii că ar proveni din Italia, Belgia, Olanda și Spania.
Cercetările sunt continuate de polițiștii români, împreună cu autoritățile judiciare din Germania, în vederea stabilirii întregii activități infracționale a celor implicați în comiterea de infracțiuni și pentru tragerea la răspundere penală a acestora.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0796 secunde