DESCINDERI CU MASCAȚI / Polițiștii controlează casele de amanet din Constanța

451
2
DESCINDERI CU MASCAȚI / Polițiștii controlează casele de amanet din Constanța - 9septembriecaseamanetperchezitii-1410257947.jpg

Articole de la același autor

Acțiune de amploare în județul Constanța: peste 160 de polițiști au descins la 14 adrese din județ, pentru găsirea mai multor persoane bănuite de furturi din locuințe. Printre cei căutați sunt și cei trei indivizi care au reușit să fugă aseară, după ce polițiștii i-au urmărit în trafic în au tras mai multe focuri de armă asupra lor.

De asemenea, aceștia vor să recupereze și bunurile furate. În aceeași idee, a recuperării bunurilor furate, polițiștii efectuează peste o sută de controale la casele de amanet din municipiul Constanța. De aici oamenii legii vor să recupereze bunurile pe care suspecții le-au amanetat. 


La acțiune participă polițiștii Serviciului Investigații Criminale, polițiști criminaliști, cei ai Serviciului Investigarea Fraudelor, de la Ordine Publică, Rutieră, cei specializați în Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cei de la Acțiuni Speciale și Poliția Municipiului Constanța.



Comentează știrea

luk
9 septembrie 2014
kkt

Extraordinar ce kkt fac parca nu se stie ca acolo sunt lucruri furate.Aia ar trebui controlati odata pe săptămână

ccc
10 septembrie 2014
sss

si aia de la amanet or fi prosti sa nu ascunda lucrurile furate pina se linistesc apele.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4673 secunde