Descoperire MACABRĂ în Constanța: cadavru în putrefacție al unei femei, găsit lângă un hotel

516
Descoperire MACABRĂ în Constanța: cadavru în putrefacție al unei femei, găsit lângă un hotel - crimaolimpgf2-1429620445.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Secție 3 Poliție Constanța au fost sesizați de către un angajat al hotelului Ibis din municipiul Constanța, despre faptul că în timp ce tundea gazonul din fața hotelului, sub terasa exterioară a acestuia a observat o persoană cu identitate necunoscută de sex femeiesc în stare de descompunere.

În urma cercetări la fața locului, oamenii legii au stabilit că trupul neînsuflețit nu prezenta urme vizibile de violență.

Fața cadavrului se află într-o stare avansată de putrefacție, fără a putea fi recunoscută fizionomia feței. Lângă cadavru s-a identificat o geantă cu mai multe înscrisuri uzate, printe care un bilet de ieșire din Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, Clinica Universitară de Pshiatrie, întocmit la data de 20.02.2015, pe numele de Crăciun Constantina de 77 ani, din care rezultă că pacienta a fost internată în Secția Pshiatrie Palazu Mare, fiind un caz social fără sprijin familial.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6017 secunde