DESTINUL TRAGIC A DOI FRAȚI / Au murit încercând să se salveze unul pe celălalt

188

Articole de la același autor

Cei doi frați din Valu lui Traian, găsiți înecați la începutul acestei săptămâni au fost înmormântați, astăzi, în jurul orei 12,00. Familia a primit sprijinul Primăriei Valu lui Traian pentru organizarea înmormântării (respectiv transportul trupurilor neînsuflețite de la morgă acasă, achiziționarea sicrielor), dar și un ajutor financiar de 2.000 de lei. 

De precizat că medicii legiști au stabilit, după efectuarea necropsiei, că cei doi frați, Alexandru Antonio și Cosmin, de 12 și 11 ani, au murit înecați, încercând să se salveze unul pe celălalt.

Asistenții sociali din cadrul serviciului specializat din cadrul Primăriei Valu lui Traian au efectuat o anchetă socială, la locuința mamei celor doi, Magdalena Tătaru, în condițiile în care cei doi plecaseră de acasă de sâmbătă seara, dar aceasta nu a anunțat autoritățile. Ancheta a evidențiat că familia este săracă, neavând venituri.

Rezultatul anchetei a fost transmis Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța, care urmează să decidă dacă se impune luarea din familie a celor trei surori mai mici a celor doi frați decedați.

Reamintim că cei doi frați au fost găsiți înecați într-un canal colector al apelor pluviale, în apropierea Autostrăzii A4. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Iulie 2013
Stire din Eveniment : Turist înecat la Costinești
Marţi, 09 Iulie 2013
Stire din Eveniment : Turist înecat la Costinești
Miercuri, 17 Aprilie 2013
Stire din Diverse : Cadavru găsit plutind
Pagina a fost generata in 0.529 secunde