DETALII ȘOCANTE despre moartea Andradei, studenta care s-a aruncat în gol

4840
DETALII ȘOCANTE despre moartea Andradei, studenta care s-a aruncat în gol - 800x01499064133af465fdb-1499079565.jpg

Articole recomandate

Vestea că Andrada, o tânără fostă olimpică, studentă la Facultatea de Medicină din Oradea s-a sinucis i-a uimit și întristat totodată pe toți cei din jur.


Iubitul Andradei Puțina a fost audiat de polițiști mai multe ore. Valentin Lăpușcă, iubitul fetei, studenta care, sâmbătă dimineața, s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc din centrul Oradei le-a spus oamenilor legii că fata a clacat în momentul în care și-a pierdut telefonul. Desigur, este doar o ipoteză, iar anchetatorii urmează să stabilească adevărul.


Tânărul a povestit polițiștilor că vineri noaptea, bărbatul și studenta în vârstă de 21 de ani au petrecut împreună într-un club unde fetei i-ar fi dispărut telefonul, iar apoi s-au întors în apartamentul în care tânăra locuia cu chirie.


După ce a ajuns acasă, Andrada și-ar fi dat seama că nu mai are telefonul și acest lucru ar fi scos-o din minți, devenind de-a dreptul disperată și spunând că dispariția acestuia însemna finalul carierei ei de medic.


Apoi, fără să spună nimic, îmbrăcată doar în lenjerie intimă, tânăra s-a urcat pe fereastra bucătăriei, de unde s-a aruncat în gol.


Andrada Puțina era studentă a Facultății de Medicină și Farmacie Oradea, fiind în anul I la specializarea Medicină Generală și anul II la Medicină Dentară. Tânăra a absolvit liceul cu media 10, fiind olimpică de-a lungul anilor la mai multe materii.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Mai 2015
Stire din Eveniment : Cine este Andrada? - Galerie foto
Pagina a fost generata in 0.4162 secunde