Cine este Andrada? - Galerie foto

7758
16
Sâmbătă dimineață, preț de o oră, pe clădirea Casei de cultură a sindicatelor din Constanța a stat scris o inedită cerere în căsătorie: ANDRADA VREI SĂ FII SOȚIA MEA? Toți trecătorii, dar și cititorii "Cuget Liber" s-au întrebat cine este Andrada. Tânăra este studentă la Medicină, la Universitatea Ovidius. Iat-o pe Andrada!
Comentează știrea

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

x
17 mai 2015
x

Cea mai desteapta studenta de la medicina. Un viitor medic excelent! Felicitari!

maria
17 mai 2015
urat

Urât mai e piticul ăla

mihail30
17 mai 2015
Un vis accesibil !

Majoritatea oamenilor care nu reușesc să acumuleze suficienți bani pentru a duce viața pe care și-o doresc sunt cei care se lasă cel mai ușor influențați de opiniile celor din jurul lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : zizou_sez@yahoo.com

Mircea
17 mai 2015
RE @ maria: Urât mai e piticul ăla

Ce urât mai e piticul ăla? Esti o superficiala. De asta ajungeti singure si triste intr-un final, pentru ca va uitati exact la ce nu trebuie. Important este caracterul omului si ce aspiratii are nu la cat de frumos este sau la ce masina conduce sau mai stiu eu ce va mai invata mama pe acasa... "ca asa e bine, mama!".

Răspuns la: urat
Adăugat de : maria, 17 mai 2015
Urât mai e piticul ăla
ogarulcenusiu
17 mai 2015
andrada

Andrada ,termina facultatea si apoi da-i raspunsul la cerere.

M
17 mai 2015
....

Ati vrea voi sa fiti in locul lui. "Piticul ala" e mai frumos si destept ca voi toti la un loc ;)..Muriti de invidie in contonuare ;)

alta daramatura
18 mai 2015
medicina zero

Pai astea de la ASA zisa medicina Cta cu ASA ceva se ocupa,numai cu scoala nu.ele sunt de fapt,animatoare.

...
18 mai 2015
...

Dacă as putea Ti-as pune o poza cu cât avem de învățat.. așa ca mai bine taci cu afirmațiile de genul ăsta. O zi buna!

sofia
18 mai 2015
lesinatule

Invata sa scrii si sa te exprimi corect si dupaia poate vei putea sa vorbesti despre studentele de la medicina! Frustratule! Sau poate ai tu fantezii cu animatoare imbracate in doctorite! VISEAZA in continuare!

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1223 secunde