Cum a fost CERUTĂ de SOȚIE Mirela Boureanu Vaida

568
2
Cum a fost CERUTĂ de SOȚIE Mirela Boureanu Vaida - petrecere-1417951562.jpg
Îndrăgita vedetă tv a avut parte de o cerere în căsătorie ca în filme, ar spune unii. Soțul ei a reușit să o surprindă și o zi care părea absolut banală s-a transformat într-una memorabilă.

"Eram la semafor, când, deodată, l-am auzit: 'Uite cum trece viața asta, cum stăm la semafoare, cât timp pierdem, nu vrei să te măriți cu mine?' M-am blocat, îți dai seama. L-am întrebat dacă își dă seama în ce se bagă. Până acasă am făcut și lista de invitați.

Cu inelul e și mai amuzant. Eram în apartamentul nostru, unul foarte mic, de 35 metri pătrați. Aveam uscătorul de rufe, cu bradul în mijlocul camerei. A luat uscătorul, l-a dat la o parte și, printre crengile de brad, s-a așezat în genunchi și m-a cerut de nevastă", a declarat Mirela Boureanu Vaida în cadrul emisiunii"Refresh by Oana Turcu", de la Antena Stars, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

elena
8 decembrie 2014
job

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

shark
8 decembrie 2014
Oferta

Firma germana cauta colaboratori in toata tara pentru un program de studiu al pietei,cu brand-uri cunoscute. Conditii:-pc -rezolvare task. Task-urile sunt trimise de firma. Pentru detalii trimite textul ‘’Vreau sa ma inscriu gratuit’’ la adresa de email : [email protected] si iti trimit formularul. Daca oferta iti surade, atunci incepe sa castigi bani! Salariu 200 € Adresa: In toata tara Program: part time; full-time.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7458 secunde