Detalii ȘOCANTE în cazul celor trei bebeluși găsiți morți în podul unui bloc

1990
Detalii ȘOCANTE în cazul celor trei bebeluși găsiți morți în podul unui bloc - ingrijireacopiilornascutiprematu-1489493713.jpg

Articole recomandate

Medicii legiști din Bistrița se apropie de finalul autopsiilor în cazul morții celor trei bebeluși găsiți săptămâna trecută în podul unui bloc din Bistrița-Bârgăului, primele date arătând că micuții ar fi murit în urmă cu trei până la nouă ani.

Surse din cadrul Serviciului de Medicină Legală Bistrița au declarat că legiștii au stabilit că bebelușii ar fi murit în urmă cu trei până la nouă ani.

Sursele citate susțin că două dintre trupurile bebelușilor ar avea peste șapte ani vechime, deoarece sunt complet scheletizate, iar conform unor studii, după șapte ani trupurile se scheletizează complet.

Al treilea trup găsit în podul blocului prezenta urme de mumificare, ceea ce îi face pe specialiști să creadă că acesta ar avea peste trei ani vechime.

De asemenea, medicii legiști au stabilit că cei trei copii au fost născuți în ani diferiți și că toți trei au fost uciși imediat după naștere.

Deocamdată nu s-a putut stabili cu exactitate dacă bebelușii erau frați și nici sexul copiilor, medicii legiști prelevând mostre ADN pe care le vor trimite la analize la Institutul Medico-Legal, urmând să se realizeze și expertiza antropologică pentru a se stabili ce sex au bebelușii găsiți decedați.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4747 secunde