Detalii șocante în dosarul lui Doru Iuga: se filmau când aveau relații intime cu minori

2203
Detalii șocante în dosarul lui Doru Iuga: se filmau când aveau relații intime cu minori - doruiugaarestare2bogdaniordache3-1322467852.jpg

Articole recomandate

Procurorii scot noi dovezi în cazul rețelei de prostituție condusă de Doru Iuga. Au fost descoperite și numeroase filmări cu minori.

Conform ziarului Libertatea, anchetatorii au găsit în calculatoarele inculpaților filme cu scene fierbinți între bărbați. Ziariștii scriu că procurorii au scos la iveală înregistrări în care Doru Iuga și ceilalți inculpați în dosar întrețineau relații sexuale cu minori.

Fostul director OTV împreună cu alți cinci bărbați au fost trimiși în judecată. Ei sunt acuzați că au pus la cale o rețea de prostituție masculină în care erau implicați afaceriști și chiar oameni de televiziune.

În urmă cu cinci luni, polițiștii și procurorii bucureșteni au destructurat o rețea de prostituție masculină în care erau implicați afaceriști și chiar oameni de televiziune. Bărbații erau acuzați că își satisfăceau plăcerile animalice în compania unor băieței, pe care îi plăteau cu sume frumușele de bani. Din casele iubăreților, anchetatorii au luat mai multe calculatoare, pe care le-au trimis la expertizat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5167 secunde