Deţinut cercetat pentru tentativă de evadare, după ce a îndepărtat tencuiala peretelui de lângă geam

177
Deţinut cercetat pentru tentativă de evadare, după ce a îndepărtat tencuiala peretelui de lângă geam - 487873-1673869348.jpg

Articole recomandate

Un deţinut aflat în arestul Poliţiei Capitalei este cercetat pentru tentativă de evadare, după ce a îndepărtat tencuiala de pe un perete, aflat lângă geamul camerei de deţinere.

"Din verificările efectuate a reieşit faptul că o persoană privată de libertate, folosindu-se de elemente metalice ale patului, ar fi distrus tencuiala unui perete, fără a fi afectată siguranţa deţinerii, încercând să ascundă aceasta cu ajutorul unor sticle şi burete, iar resturile rezultate le-ar fi ascuns într-un coş de gunoi, de sub pat", informează un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis, luni, AGERPRES.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la evadare şi distrugere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

De asemenea, au fost demarate verificări interne la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al DGPMB, pentru a se stabili condiţiile în care a avut loc incidentul, urmând ca la finalul acestora să fie dispuse măsuri legale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4591 secunde