Deținutul care a evadat de la Jilava, găsit în Mamaia Sat

291
Deținutul care a evadat de la Jilava, găsit în Mamaia Sat - detinutevadationitaconstantin-1407863313.jpg

Articole de la același autor

Deținutul care a evadat, la începutul săptămânii trecute, din Penitenciarul Jilava, a fost găsit pe litoral. De luni, 4 august, oamenii legii din întreaga țară erau în alertă după ce Administrația Națională a Penitenciarelor a anunțat că un bărbat de 39 de ani, pe nume Constantin Ioniță, condamnat la cinci ani de închisoare, a plecat de la locul de muncă unde fusese repartizat. Bărbatul executa pedeapsa în regim semi-deschis, astfel că i s-a permis să iasă la muncă la un punct exterior, de unde a fugit în jurul orei 17,00.

Pentru găsirea lui s-au mobilizat oamenii legii din întreaga țară. Informațiile deținute indicau faptul că individul s-ar fi îndreptat spre litoral, după evadare, astfel că polițiștii au demarat o amplă acțiune, la care au contribuit polițiștii de la serviciile de Investigații Criminale din Ilfov și Constanța, angajați ai Administrației Naționale a Peniten-ciarelor, specialiștii de la Direcția Operațiuni Speciale a Poliției Române și a Serviciului Român de Informații, dar și polițiștii de la Serviciul de Acțiuni Speciale Constanța și cei din Eforie.

Într-un final, după șapte zile, deținutul a fost prins. A fost încolțit, în noaptea de luni spre marți, puțin după miezul nopții, în cartierul Mamaia Sat, în apropiere de restaurantul Scoica Land. Avea asupra lui o sacoșă cu mai multe haine și un cuțit. La vederea polițiștilor și mascaților a încercat să fugă și a opus rezistență în momentul imobilizării, dar a fost în-cătușat și transportat la sediul Poliției Constanța. Deținutul a fost predat gardienilor de la Penitenciarul Jilava, urmând să i se prelungească pedeapsa, având în vedere și acuzația de evadare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4818 secunde