DEZASTRU în urma INCENDIULUI de la Năvodari

304

Articole de la același autor

În urma incendiului care a mistuit, joi, mansarda unui bloc din Năvodari, mai multe apartamente au fost distruse. Imagini teribile au fost făcute publice de primarul orașului Florin Chelaru, alături de următorul mesaj: "Ceea ce am văzut aici este cutremurător. Familii întregi au rămas fără un acoperiș deasupra capului!


Oameni buni, este nevoie de sprijinul tuturor pentru a-i ajuta pe acești oameni! Președintele asociației de proprietari va deschide luni un cont bancar pentru a putea primi donații în bani.

Vă voi ține la curent cu modalitățile în care putem ajuta!

Sănătate multă tuturor!".


Măsuri dispuse în urma incendiului la bl14 Sud, potrivit primarului orașului Năvodari: "14 persoane au fost cazate în spațiile oferite de Primărie, 16 locuințe la mansardă și tot atâtea la etajul 4 au fost afectate de incendiu. Alături de dl prefect Silviu Coșa am făcut o primă evaluare a situației. Echipele de criminaliști efectuează cercetări în apartamentele afectate pentru a constata cauza incendiului. Reprezentanții ISU Dobrogea merg cu proprietarii în fiecare locuință pentru a face o constatare și a evalua pagubele. Echipele de la Distrigaz și Enel vor sosi astăzi pentru a efectua verificări la instalațiile de gaze și electricitate în blocul afectat de incendiu. Încercăm să reluăm cât mai repede alimentarea cu utilități a apartamentelor care nu au fost afectate. Polaris și angajați ai Primăriei sunt pregătiți pentru a ajuta locatarii la evacuarea bunurilor arse din locuințe. În funcție de expertizele tehnice, vom căuta soluții legale pentru a ajuta locatarii să își reabiliteze locuințele afectate. Colegii de la Asistență Socială sunt pregătiți să ofere ajutor (cazare, alimente, obiecte de igienă, articole de vestimentație etc) tuturor persoanelor afectate care ne solicită sprijinul - telefon 0768.212.644 (Dna Daniela Chiru)".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5868 secunde