Dezvăluiri incredibile despre medicul Burnei

462
Dezvăluiri incredibile despre medicul Burnei - medicburnei-1481470472.jpg

Articole de la același autor

Procurorii investighează mai multe decese ale unor pacienți operați de Gheorghe Burnei, dar și alte intervenții chirurgicale, la dosar existând declarații ale colaboratorilor săi potrivit cărora medicul cumpăra oase de la măcelărie pentru implanturi, au declarat surse judiciare.


Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că în dosar se fac verificări în privința mai multor decese ale unor pacienți operați de medicul Gheorghe Burnei, datele reieșind din declarațiile rudelor pacienților, dar și din precizările făcute de foști sau actuali colaboratori ai doctorului.


Potrivit surselor citate, cei care au colaborat cu medicul le-ar fi spus procurorilor că Gheorghe Burnei, șeful Secției de Ortopedie a Spitalului Marie Curie, cumpăra de la măcelărie oase de animale pentru a le implata pacienților, fără respectarea vreunei proceduri. Astfel, mai multe intervenții chirurgicale sunt investigate, urmând a se cere expertize medicale în cazurile indicate.


La perchezițiile făcute la locuința și biroul lui Gheorghe Burnei au fost găsite mai multe plicuri cu bani, în total fiind găsiți peste zece mii de euro. Sursele citate spun că sumele ar fi reprezentat banii primiți de la pacienți cu titlul de mită, fiind găsiți lei, euro și dolari. Au fost găsite și plicuri goale, semn că s-ar fi folosit de o parte de bani, spun aceleași surse. Astfel, la perchezițiile făcute la biroul doctorului de la Spitalul Marie Curie au fost găsiți, în mai multe plicuri, aproximativ 7.800 de euro, iar la locuința acestuia în jur de trei mii de euro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8142 secunde