Din 15 septembrie, DGA își deschide un birou de audiențe la Prefectură

353
Din 15 septembrie, DGA își deschide un birou de audiențe la Prefectură - ddfc89d697e00b4fef9c4738f4c34dd4.jpg
Pentru a veni în întâmpinarea problemelor cu care se confruntă cetățenii județului Constanța, Instituția Prefectului pune la dispoziția Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Județean Anticorupție Constanța un birou pentru desfășurarea audiențelor. Astfel, începând de miercuri, 15 septembrie 2010, Direcția Generală Anticorupție - Constanța va redeschide biroul de audiențe, ce va funcționa la parterul Instituției Prefectului, la camera 47, în fiecare zi de miercuri din lună, între orele 12 -15. Audiențele vor fi susținute, alternativ, de comisar  șef de poliție Camil Manea, șeful serviciului județean, în prima și a treia zi de miercuri din lună, și de ofițerul de relații cu publicul în a doua și a patra zi de miercuri din lună.
Cele două instituții au dezvoltat, în ultimii ani, un parteneriat constructiv care a avut ca principale obiective transmiterea mesajelor anticorupție și încurajarea simțului civic. În cadrul acestui parteneriat, în luna august a.c., a fost realizat un număr de 3.000 de fluturași, care au fost distribuiți pe raza județului Constanța, cu precădere în zona litoralului, acțiune ce urmărește creșterea gradului de informare și responsabilizare a publicului cu privire la fenomenul corupției.
Instituția Prefectului din Județul Constanța își exprimă disponibi-litatea de a facilita în continuare transmiterea mesajelor anticorup-ție pe segmente de public la nivel local, astfel încât să determine în mod eficient educarea cetățenilor în spiritul integrității.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6587 secunde