Din cauza furtunii de la București, cinci avioane au aterizat pe Aeroportul Kogălniceanu

497
Din cauza furtunii de la București, cinci avioane au aterizat pe Aeroportul Kogălniceanu - 391853e94b81478f1678ad15543ce20a.jpg
Trei avioane cu pasageri și două avioane comerciale au fost redirecționate, în noaptea de marți spre miercuri, dinspre București spre Constanța, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile din Capitală. Furtuna a fost cea care a convins autoritățile în domeniu să redirecționeze avioanele către litoral pentru a putea ateriza în siguranță. Drept urmare, pasagerii care veneau de la Sofia, Viena și Napoli au ajuns mai întâi pe Aeroportul de la Kogălniceanu.
Ajunși în terminal, pasagerii au recunoscut că s-au speriat de moarte, că s-au rugat foarte mult și că abia așteptau să se vadă cu picioarele pe pământ.
Imediat după aterizarea aparatelor de zbor, unii călători au așteptat cuminți în sălile aeroportului. În schimb, de frică să nu li se întâmple vreo nenorocire, o parte dintre ei au preferat să plece cu trenul sau microbuzele spre București.
Toți au aflat abia după aterizare că avionul a ajuns la Constanța și nu la București și care a fost motivul pentru care au ajuns la o destinație pe care nu o aveau în plan. După aproape două ore, avioanele de pasageri și-au reluat zborul spre Capitală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8411 secunde